Кюстендил. Областното ръководство на ПП ГЕРБ - Кюстендил изразява своето

...
Кюстендил. Областното ръководство на ПП ГЕРБ - Кюстендил изразява своето
Коментари Харесай

ГЕРБ - Кюстендил: Възмутени сме от полицейския произвол и репресии, извършвани по нареждане на Румен Радев и Бойко Рашков спрямо наши членове и симпатизанти

Кюстендил. Областното управление на Политическа партия ГЕРБ - Кюстендил показва своето надълбоко отвращение от полицейския произвол и репресии, осъществявани по разпореждане на Румен Радев и Бойко Рашков по отношение на наши членове и симпатизанти на територията на цялата област. Това оповестиха от пресцентъра на регионалното управление на партията .

" Пореден ден, под претекст на някакъв фиктивен сигнал, познавач отрядите на Рашков всяват боязън и смут в десетки нищо неподозиращи мирни жители, като правят обиски, изземване, приканване в полицейските ръководства. В „ най-мекия " вид на акцията „ Респект “, хората биват принуждавани да подписват сигнален протокол за безучастие в изборна търговия. Независимо от обстоятелството, че няма нито едно доказателство в поддръжка на „ измисления им сигнал “ - терорът продължава.

Сред десетките претърсени и преобърнати като след грабеж къщи са и тези на уважаваните наши членове от Дупница - Атанас Василев, Георги Пачев и Калин Георгиев, като последният, който е строителен бизнесмен, даже е арестуван за 24 часа поради длъжностен бележник, в който е изготвял графика на чиновниците си. Склонявани са жители да лъжесвидетелстват в интерес на обвиняването, че са били вербувани от набедените за причинители да продадат гласа си. За наслада, тази самодейност не е срещнала поддръжката на вербуваните. Налагани са 72-часови домашни арести без прокурор, съд и присъда и без какъвто и да е документ.
Всичко това се случва в страна членка на Европейски Съюз през 2021 година, а многочислените обиски и разпити не откриват каквото и да е отклоняване от законовите правила.

Изпитваме почитание към органите на реда и знаем, че са въвлечени в сходни недостойни прояви на принуда от други хора. Под управлението на Бойко Рашков имиджът на институцията, граден с години, рухна за дни.

Остро осъждаме държанието на служебното държавно управление, изживяващо се в ролята на избирателен щаб на анти-ГЕРБ обединението, което с методите на „ националния съд “ се пробва да й даде служебна победа.

Уважаеми членове и симпатизанти на ГЕРБ в област Кюстендил,

Както на всички, по този начин и на изборите в неделя на 11 юли, ние ще бъдем освен фактическите, само че и моралните спечелили, тъй като имаме шампионски тим и тъй като истината и резултатите са на наша страна. Нека покажем, че не сме се уплашили и да потвърдим, че закононарушение е освен пазаруването и продаването на гласове, само че и опитите за операция, принуда и въздействие върху вота, каквито несъмнено следим сега ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР