Кюстендил надделя над Ботев (Ихтиман) като гост с 2:1 в

...
Кюстендил надделя над Ботев (Ихтиман) като гост с 2:1 в
Коментари Харесай

Кюстендил обърна Ботев и излезе на второ място

Кюстендил надви над Ботев (Ихтиман) като посетител с 2:1 в дуел от 9-ия кръг на Югозападната Трета лига. Първият прецизен удар беше на сметката на гостите в 5-ата минута, само че Филип Димитров улови топката безпроблемно. Николай Димитров отговори с рисков изстрел от междинна отдалеченост, който обаче профуча над напречната греда.

В средата на първото полувреме домакините излязоха напред в резултата. Долапчиев получи положително подаване в наказателното поле и стреля към далечния ъгъл. Стражът на Кюстендил се разтегна оптимално и отрази удара на противниковия нападател, само че кълбото попадна в Николай Маринов, който се оказа на точното място, с цел да добави топката във вратата - 1:0.

Малко преди да измине половин час игра от началото на мача Евгени Зюмбулев стреля от далечно разстояние, само че Филип Димитров още веднъж внимаваше и се намеси по превъзходен метод. До почивката играчите на Мартин Йорданов потърсиха изравнително попадение, само че такова не падна и двата тима се отдръпнаха при резултат 1:0.

Началото на втората част беше умерено, а гостите съумяха да изравнят с първото си по-добро състояние пред вратата на Ботев (Ихтиман). Иван Марчев засече центриране от корнер и с глава не остави шансове за интервенция на противниковия пазач.

В 66-ата минута Ивайло Величков излезе очи в очи с Александър Михайлов и технично го трансферира, само че топката се отби в страничната греда.

В 78-ата минута Кюстендил стигна до цялостен поврат, а голът бе осъществен по еднакъв метод. Гостите още веднъж извършиха корнер отляво и още веднъж Иван Марчев осъществя с глава - 1:2.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР