Квартирите по морето не са това, което бяха. Нощувка в

...
Квартирите по морето не са това, което бяха. Нощувка в
Коментари Харесай

ДЕН ГОДИНА ХРАНИ: Нощувката в квартира на морето подгони 200 лева

Квартирите по морето не са това, което бяха. Нощувка в частен апартамент в от Бургас до Обзор за летния сезон, освен това единствено с една спалня, към този момент се резервира против 150 лв., сочи информация на Lupa.bg, а двустайният с обособен хол трансферира психическата граница от 200 кинта. 

Още в първите дни на януари са завалели и първите резервации за идното лято, хвалят се рентиери и хотелиери.

И наложително желаят солидно капаро, с цел да отбележат в бележниците мечтаната претовареност. Ако до момента то е било в порядъка на до 20%, през днешния ден из обявите към този момент се вижда, че предплатата е скочила до 50 на 100 от общата стойност за нощувките. 

Така за престой от 5 дни на брега, освен това не в хотел, курортистите ще би трябвало да се бръкнат с най-малко 750 лв., от които половината да преведат още в този момент. 2021 и 2022 година бяха изключително сполучливи и за Южното, и за Северното Черноморие, само че отдих в прилични условия към момента можеше да се открие за сред 80 и 100 лв.. 

Инфлацията очевидно движи и този сегмент, щом растежът към този момент трансферира 30-40%. Очаква се в пика на сезона нощувките да скочат още, изключително в Бургаска област.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР