Курсът на долара започна да се възстановява от четвъртък вечерта

...
Курсът на долара започна да се възстановява от четвъртък вечерта
Коментари Харесай

Доларът се възстановява, но търсенето на безопасни валути ще расте

Курсът на $ стартира да се възвръща от четвъртък вечерта откакто преди този момент спадна поради решенията на първото за годината съвещание на Федералния запас на Съединени американски щати. Положителната динамичност на американската валута се резервира и в петък при започване на валутната търговия, оповестява Money.bg.

``
реклама

Разочароващите данни за индустриалната интензивност в Китай още веднъж изведе на напред във времето заплахата за закъснение растежа на международната стопанска система.

Това ще окаже поддръжка по-скоро на безвредните активи и валути, включително и на японската йена.

Двойката евро-долар " се заглежда " във значимото равнище $1,15, счита валутният аналитик на Saxo Bank Джон Харди, представен от MarketWatch. Но подемът на европейската валута, на фона влошената икономическа обстановка в еврозоната и консервативния метод на ЕЦБ, ще се дължи по-скоро на отслабването на $, добавя специалистът.

Общата валута през днешния ден сутринта се намалява леко по отношение на американската - до $1,1439 за едно евро спрямо курса $1,1448 за евро в края на вчерашната търговия.

Стойността на еврото спада и по отношение на японските пари, разменяйки се през днешния ден на пазара по 124,56 йени за едно евро при 124,65 йени за евро ден по-рано.

Доларът е постоянен във връзка с японската валута и се търгува през днешния ден сутринта по 108,88 йени спрямо 108,89 йени за един $ в края на сесията в четвъртък.

Фунтът стерлинг нищожно спада към $ - до $1,3104 по отношение на $1,3109 за един паунд в хода на вчерашния ден. Спрямо еврото английската валута нараства до 1,1455 евро спрямо 1,1451 евро за паунд в края на валутната търговия през вчерашния ден.

Анализаторите чакат опазване на волатилността на английската валута в околните седмици на фона на неяснотите към Brexit.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР