Купуването на избиратели от хунтата ГЕРБ върви с пълна сила.

...
Купуването на избиратели от хунтата ГЕРБ върви с пълна сила.
Коментари Харесай

Ромите със 100 лева „бонус“ от ГЕРБ: Яжте, пийте, Бойчето черпи!

Купуването на гласоподаватели от хунтата ГЕРБ върви с цялостна мощ. Предизборните „ вересии “, както повелява престъпната традиция, към този момент са факт, пристигнаха и първите сигнали за порочни практики от най-бедните райони в страната.
 Това са гласоподавателите на ГЕРБ, които крепят Бацетата във властта
В дребните обитаеми места кръчми и магазини са отворили бележниците, в които се водят сметки за артикули, храна и алкохол, а имената се завеждат в лист. На 2 октомври всички от бележниците ще си платят вересиите с гласовете си, написа „ Уикенд “.

Реклама

Един от първите сигнали е за регионалната координаторка на ГЕРБ в Ново село, Видинско, Десислава Георгиева. Самата тя държи магазина в ромската махала, в който с началото на предизборната акция и в идващите три седмици на септември всеки ще има опцията да бере артикули за 100 лв..

В седмицата преди изборите се чака да се отворят нови сметки, гласи обещанието, евентуално за по-висока сума директно преди вота.

Същата скица върви през локалната механа – там към този момент се пие гратис, като предел на алкохола на процедура няма, тъй като при приключване на наличния до няколко дни се доставя нов. Ромите в махалата се събират още по обяд с възгласа: „ Яжте, пийте, Бойчето черпи! “.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР