Купувачът обаче се оказал въоръжен и прострелял трима души, убивайки

...
Купувачът обаче се оказал въоръжен и прострелял трима души, убивайки
Коментари Харесай

Съдебен казус: Гаранция от $ 200 000 за престарал се служител при инцидент със стрелба

„ Купувачът ” обаче се оказал въоръжен и прострелял трима души, убивайки 37-годишния Грегъри Кели, а другите двама клиенти, на 37 и 60 години, са получили огнестрелни рани. Ивършителят, 27-годишният Самуел Антъни Маккрей, е арестуван и предходната седмица е упрекнат в преднамерено ликвидиране и други закононарушения, заяви Associated Press.

На вчерашното дело в Детройт, юристът на касиера Айяш акцентира, че клиентът му не е направил закононарушение. Защитникът счита, че „ не е почтено “ да дефинират на клиента му високата гаранция, единствено поради „ необикновената юридическа доктрина ” на прокурорите. „ Той си е правил работата. Дали е изпаднал в суматоха и по някакъв метод е работил несъответстващо? Може би, само че това е най-малкото, за което да спорим тук ”, уточни юристът.

Според полицията, Маккрей се опитал да напусне бензиностанцията, без да заплати покупка от близо Щатски долар 4, само че електронната маркировка алармирала. Тогава касиерът Айяш, чиято работна позиция е зад бронирано стъкло, заключил вратата отдалечено, задържайки Макрей и тримата...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР