Купешкият чипс съвсем не е сред най-здравословните храни, но много

...
Купешкият чипс съвсем не е сред най-здравословните храни, но много
Коментари Харесай

Най-вкусният и хрупкав домашен чипс, готов за 10 минути. Не са ви нужни фритюрник или тиган!

Купешкият чипс напълно не е измежду най-здравословните храни, само че доста хора го похапват, тъй като е апетитен.

Малцина се замислят върху това, че в едно пакетче се съдържат куп нездравословни добавки, от които организмът ни не се нуждае. Ако желаете обаче да похапвате апетитен и здравословен чипс, предлагаме ви сами да си го извършите.

Ще споделим с вас рецептата за най-лесния и най-вкусния чипс, чието подготвяне не е обвързано с тиган или фритюрник. Сигурни сме, че крайният резултат доста ще ви допадне.

Само 10 минути са ви нужни, с цел да сътворите една божествена вкусотия, която да похапнете, до момента в който гледате филм или се наслаждавате на следобедната си отмора.

Домашният чипс, подготвен за 10 минути

Продукти за една порция:

• 3 броя картофи (среден размер)

• Зехтин на усет

• Подправки на усет

Приготвяне:

Приготвянето на този чипс е като детска игра – елементарно, бързо и прелестно. Всеки би се справил с изработката му, даже да няма никакви умения, свързани с кулинарията.
 Най-доброто мезе за бира - домакински начос Най-доброто мезе за бира - домакински начос
Очакваме доста забавна неделя - край на Европейското, на Копа Америка и край на Уимбълдън. Има за всеки човек по нещо! В този натов...

Предлагаме ви да подправите картофите с пушен или сладостен червен пипер, сол, зехтин и фалшификация за картофи. Комбинацията е феноменална.

За предпочитане е да ги нарежете на колкото се може по-тънки филийки, тъй че самото подготвяне на чипса да не лишава прекалено много време, а и усетът му да е оптимално непосредствен до този на купешките.

Задължително покрийте тавата с хартия за печене, тъй че да не залепне. Подредете резените картофи по дъното на тавата и ги сложете в микровълновата печка за 6 – 7 минути. Ако картофените късчета са прекомерно тънки, можете да намалите времето. 3 – 4 минути е допустимо да са изцяло задоволителни.

Насладете се на този хрупкав и здравословен чипс, подготвен за нула време.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР