Куп родни футболни легенди ще уважат второто издание на Международния

...
Куп родни футболни легенди ще уважат второто издание на Международния
Коментари Харесай

Куп родни футболни легенди ще уважат второто издание на Международния треньорски футболен семинар

Куп родни футболни митове ще уважат второто издание на Международния треньорски футболен семинар, който ще се организира на 15 и 16 април в комплекс “Царско село” в София. Организаторите на събитието, което ще се организира за втора поредна година, са подготвили голям брой литература, дискове и в допълнение обучителни материали, с които родните експерти да покачат квалификацията си, както и характерна софтуерна стратегия за очертаване и анимиране на упражненията в игрови форми.

Припомняме, че задачата на тазгодишния семинар ще бъде да се показват актуалните трендове, вероятности и насоки за рационализиране на подготвителния развой и други Детайлно ще се прегледат структурата и философията на ДЮШ и първия състав на Фортуна (Дюселдорф) и Борусия (Дортмунд). Ще се обсъдят новостите в организирането на футболната игра на най-високо равнище, ще се акцентира на техниката и тактиката и ще се навлезе в дълбочина в процеса “кондиционна подготовка”.
 Международен семинар за футболни треньори +22
Гост лектори на събитието, проведено от работещия от дълги години в Германия Николай Илиев, ще бъдат Ерих Рутемьолер (на фотографията горе вдясно), Петър Шрайнер, Себастиян Геперт и Александър Улбрих.

Ерих Рутемьолер

Рутемьолер е на 73 години и сега е изпълнителен шеф на Фортуна (Дюселдорф). Основна фигура в немския футбол, като е един от осемте експерти, паралелно до Ото Рехагел, Отмар Хитцфелд и Юп Хайнкес, с почетната наградна на футболния съюз “Lebenswerk”. Човек, съдействал извънредно доста за развиването на футбола в Германия, като през годините е обучавал Юрген Клоп, Томас Тухел и доста други. Бивш началник на Треньорската школа по футбол в Кьолн, като в кариерата си е бил отпред на Кьолн, Ханза (Рощок) и състава на Германия до 20 години. През 1996 година става европейски първенец с Бундестима като асистент на Берти Фогтс.

Петер Шрайнер

Шрайнер, който има зад тила си над 25 години опит във футбола, е някогашен ментор на юношите-старша възраст, координатор и отговорник за развиването на футболистите в школата на Шалке 04. Под управлението на изтъкнатия немски експерт през годините са се готвили някои от най-големите гении на Бундестима – Месут Йозил, Лерой Сане, Мануел Нойер, Юлиан Дракслер, Бенедикт Хьоведеси още куп други. Петер Шрайнер е създател на редица книги на футболна тема, както и участник в семинари по целия свят. Специалистът един път към този момент се срещна с родните треньори - по време на миналогодишния семинар, а тази година, с изключение на във второто му издание, ще вземе присъединяване и в плана Football X.
 Международен семинар за футболни треньори +22
Себастиян Геперт

Младият експерт работи треньор във футболна академия “Борусия Дортмунд” с юношите до 17 години. През предишния сезон победи с шампионската купа на Германия, откакто побеждава на финала с 3:2 Байерн (Мюнхен). Този година стартира курс “UEFA Pro” към Треньорската школа по футбол в Кьолн. Бил е на стаж при Люсиен Фавр в Борусия (Дортмунд).

Александър Улбрих

Дипломираният състезателен академик към Университета в Бохум - компетентност “Футбол”, работи от дълги години като кондиционен треньор. В момента съчетава работата като теоретичен помощник към Спортния университет в Бохум с тази на отговорник за кондиционната подготовка и разбор на кондиционното положение на топ спортисти в разнообразни типове спорт. В момента се грижи и за кондиционната подготовка на втория състав на Борусия (Дортмунд).

Повече за семинара можете да научите на Facebook-страницата International Football Coaching Seminar
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР