Куп известни дами нямат мъжеството на Неделя Щонова да се

...
Куп известни дами нямат мъжеството на Неделя Щонова да се
Коментари Харесай

Ето я доктор Неделя Щонова без капка грим

Куп известни дами нямат мъжеството на Неделя Щонова да се демонстрират в изцяло естествен тип. Докторката, която от години е водеща на излъчена по бТВ и сега ни впечатлява с представянето си на паркета в „ Денсинг старс ” е от дамите, които няма какво  да крият от публиката.

Красавицата, която  е невролог по компетентност се пусна ден преди новия епизод от шоуто по танци в напълно  естествен тип. Такава, каквато до в този момент в никакъв случай не сме я виждали.

След края на изтощителната подготовка тя извади телефона си и насочи камерата му върху лицето си. А почитателите на хубавата и поддържана дама видяха, че тя няма нито серпантина на очите си, нито червило на устните. Но това което направи усещане на публиката бе опънатото й лице. Без нито една гънка и създава  усещане че все едно е от първокачествен порцелан.

Никой не очакваше такава храброст и доза кураж от жена над 50 години да се покаже в абсолютно  естествен тип и написаха от удивление: ”Красива, вълшебна хубост, неповторима красавица! ”и пожелават на Неделя самоуверено да продължи напред по пътя към успеха. След като с колегата си Месечков получиха първата си десетка от журито.

Автор:Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР