КУНЧЕВ: РЕГИСТРИРАНИ СА 12 ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ С ОМИКРОН 9 от

...
КУНЧЕВ: РЕГИСТРИРАНИ СА 12 ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ С ОМИКРОН 9 от
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 2 януари

КУНЧЕВ: РЕГИСТРИРАНИ СА 12 ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ С ОМИКРОН

9 от инфектираните са мъже, 3 са дами, 7 са без имунизация, 5 от тях са изцяло имунизирани, множеството с сложена втора доза преди над 9 месеца и нито един няма бустерна доза.

КИРИЛ ПЕТКОВ: КЕВР НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА, ЩЕ ИМА НОВ ШЕФ

КЕВР не си прави работата както би трябвало. Не беше разисквано нарастването на цената на газа, изненада беше увеличението с 30%. Ще има и нов ръководител - до края на януари. Това не беше натурален скок на цените, тъй като цената на газа понижа много в последната седмица.

СЕДМИЦАТА НА КОРОНАВИРУСА: ВЕЧЕ Е ЯСНО ВИДИМО, ЗАРАЗАТА ПОЧНА ДА НАСТЪПВА

Повече нови случаи на ковид като безусловно число - 33,27% нарастване на седмична база, по-малко направени проби - 8,84% спад на седмична база - ясно е, че с положителните вести с COVID-19 в България към този момент слагаме край. След осем седмици на спадове, към този момент няма значение дали приказваме за безспорни цифри или проценти - миналата девета седмица разкри надигането на петата вълна от ковид в България.

ОТ КАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ ИМА НУЖДА БИЗНЕСЪТ У НАС ПРЕЗ 2022 Г.

Българският бизнес ще има потребност от близо 194 хиляди служащи и експерти през 2022 година Данните са на Агенцията по заетостта. Нов личен състав ще наемат близо 50 хиляди работодатели, което е с към 15% по-малко по отношение на предходната година.

ГЕРМАНИЯ: ПОНЕ 10 РАНЕНИ НА МИТИНГ СРЕЩУ Коронавирус ОГРАНИЧЕНИЯТА

Най-малко 10 души, измежду които четирима служители на реда, са ранени по време на митинг против рестриктивните мерки в немския град Грайц (Тюрингия). Местната полиция е представена от осведомителна организация DPA.

ЛАВИННА ОПАСНОСТ В ПЛАНИНИТЕ ЗАРАДИ ЗАТОПЛЯНЕТО НА ВРЕМЕТО

За забележителна лавинна заплаха в планините поради стоплянето на времето, предизвестяват от Българската лавинна асоциация. Експертите предизвестяват всички скиори и сноубордисти да се въздържат от каране отвън пистите.

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР