Културния афиш на столицата днес включва концерт на Националното училище

...
Културния афиш на столицата днес включва концерт на Националното училище
Коментари Харесай

Концерт на Националното училище за танцово изкуство в Зала 1 на НДК

Културния плакат на столицата през днешния ден включва концерт на Националното учебно заведение за танцово изкуство. Той е с начален час 19, а мястото - Зала 1 на Националния замък на културата (НДК).

Там през днешния ден е последния ден от Панаира на книгата. Имайте поради, че през днешния ден той ще е с понижено работно време, до 18 ч.

Час по-рано в Мраморно предверие Национален център за книгата и НДК ще показват каталога „ Детски книги от български писатели и художници “ („ Children`s Books by Bulgarian Writers and Artists ”). Изданието цели да подкрепя развиването на българската детска литература и илюстрация за деца, олицетворявайки гения и достиженията на българските писатели и художници в тяхната благородна задача да доближат до детското схващане и да го завоюват за знанието.

Също днес в кино „ Люмиер Лидл “ ще има два танцови спектакъла – концерт на фолклорни ансамбли „ Хоп-Троп “ и „ Лозенска младост “ от 12:30 до 14:00 часа и „ Детство мое “ на балет „ Силви “ от 17:30 до 19:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР