Култовото шоу Сделка или не“ се завърна в ефира на

...
Култовото шоу Сделка или не“ се завърна в ефира на
Коментари Харесай

17 г. след победата в Сделка или не: Венета Райкова за тайната на успеха си в шоуто

Култовото шоу „ Сделка или не “ се завърна в ефира на NOVA през вчерашния ден в 18 часа. Предаването направи своята премиера с атрактивна визия, нов водещ и дава обещание доста изненади. Актьорът Ненчо Балабанов посрещна новите участници в изцяло актуализирано студио, с там ги чакат 24 кутии, криещи суми от 1 стотинка до 100 000 лева

„ Сделка или не “ започва излъчването си в българския ефир през 2005 година За 10 сезона в играта присъединяване са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лв., а 7 щастливци печелят огромната премия.

 1234 NOVA | Instagram @veneta_raikova

Преди месец първият огромен победител в сезон 1 на „ Сделка или не “ – Венета Райкова, напомни каква е тайната на нейния успех в играта. Тя показа в своя профил в Instagram диалог с Гала в предаването „ На кафе “ от 2016 година, в който споделя по какъв начин се е подготвила за шоуто.

„ Щом аз съумях, можете и вие “, написа в обявата си Венета, като посочи, че споделя цялата история на триумфа си в една от своите книги „ Вещицата “.
                             

„ Сделка или не “ неслучайно е едно от най-емблематичните излъчвания на NOVA. Докато феновете се вълнуват от това какво се крие в кутиите, участниците разчитат на вътрешен глас, шанс или договаряния с банкера по пътя към огромната премия, която от този сезон е в размер на 100 000 лева

Във видеото отпреди 7 години в „ На кафе “ Венета споделя, че тайната на нейния триумф в играта не е шансът, а силата на съзнанието.
                             

През 2006 година Венета Райкова е поканена в шоуто поради присъединяване си в първия сезон на VIP Brother, където бе част от така наречен Инквизиция. Тя е решена да играе до последно и да не се отхвърля от кутията, която интуитивно е избрала първоначално.

„ Дори и с един лев да си потегли, желая да си видя шанса “, споделя Венета и споделя по какъв начин още от вечерта стартира да си пресъздава успеха, представяйки си по какъв начин отваря кутия с оптималната премия от 75 000 лева

Много сполучливи хора считат, че визуализацията е тайната на техния триумф . Визуализацията е процесът да си представяте в мозъка си нещата, които желаете да се случат в живота ви. По време на този развой се фокусирате върху постигането на задачите си и си представяте в детайли какво би било, в случай че те станат действителност.

За да пресъздавате, е добре да отидете на безшумно място, да пандизите очи, да успокоите тялото си и да започнете да мислите за нещата, които желаете да преживеете. Добре е да бъдете оптимално съответни и подробни по отношение на това по какъв начин тъкмо ще наподобява животът ви, в случай че тези неща се случат.

 договорка или не NOVA

А какви ще са тактиките на сегашните участници в „ Следка или не “, следва да разберем от новите епизоди на един от най-успешните развлекателни формати, всеки работен ден от 18:00 ч.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР