Култовият участник от “Игри на волята Пеньо Гатевски - Гатьо

...
Култовият участник от “Игри на волята Пеньо Гатевски - Гатьо
Коментари Харесай

Кобилкина и Гатьо влизат в Hell’s Kitchen

Култовият участник от “Игри на волята ” Пеньо Гатевски - Гатьо и известният фамилен терапевт Наталия Кобилкина влизат в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Те ще бъдат част от звездния тим в Кухнята на Ада. Златните кулинари ще вземат участие в готварски борби против тимовете на алените и сините и ще излъчат втория звезден победител в най-горещото кулинарно риалити в българския ефирен ефир.

Една от най-популярните млади влогърки в интернет пространството Изабел Овчарова - Изи също ще се бори за успеха измежду звездните готвачи. Талантливата Изи, която има стотици хиляди почитатели в обществените мрежи и 5 издадени книги, е най-младият участник в тима на златните.

 Гатьо и Кобилкина влизат в Hell’s Kitchen - 2

“Тази година в звездния тим ще бъде изключително забавно. Всички участници са доста добре познати на публиката. Имаме и двама спечелили от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален “, разкрива началник Ангелов за звездния тим.

Шестият сезон на Hell’s Kitchen стартира през февруари по NOVA. Кой още ще се причисли към звездния тим? Пред какви кулинарни тествания ще се изправят трите тима тази година? Не пропускайте сезон 6 на хитовия риалити формат тази пролет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР