Култовият режисьор Куентин Тарантино ще представи новия си филм на

...
Култовият режисьор Куентин Тарантино ще представи новия си филм на
Коментари Харесай

Тарантино представя новия си филм на фестивала в Кан

Култовият режисьор Куентин Тарантино ще показа новия си филм на фестивала в Кан.

Лентата " Имало едно време в Холивуд " е включена в конкурсната стратегия. Във кино лентата взе участие същинска плеяда от звезди, измежду които Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Марго Роби.
Куентин Тарантино циментира мястото си в Холивуд... безусловно Режисьорът постави отпечатъци от ръцете и ходилата си пред историческия Китайски спектакъл в Лос Анджелис
Самият Тарантино прикани тези, които гледат новата му творба, да не разкриват детайлности за сюжета.

Неговото наличие в никакъв случай не е оставало неусетно в Кан. Любителите на киното още си спомнят неговата първа " Златна палма " за " Криминале ", която му беше връчена от Клинт Истууд през 1994 година и по какъв начин се заяде с жена от публиката след получени освирквания, напомня Българска телеграфна агенция.

На ексцентричния американски режисьор му трябваха 10 години, с цел да се завърне в Кан за представянето на " Убий Бил 2 ". Той се размина със " Златната палма " с " Гадни копилета " през 2009-а, само че въпреки всичко не пропусна да направи своето шоу на аления килим, танцувайки с Мелани Лоран. С сходно осъществяване той подари публиката на Кроазет и с Ума Търман за 20-годишнината на " Криминале ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР