Култовият през 80-те и 90-те години американски сериал “ се

...
Култовият през 80-те и 90-те години американски сериал “ се
Коментари Харесай

Как изкусителните спасителки на плажа се превърнаха в разплути лелки?

Култовият през 80-те и 90-те години американски сериал „ “ се завърна в БГ ефира. Красивите мацки с убийствените червени бански към този момент се вихрят в ефира на Би Ти Ви Синема всеки работен ден.

Ако през днешния ден се направи продължение на хитовата сага, резултатът ще е жалък – вместо изкусителни мацки феновете ще видят разплути лелки. Само Памела Андерсън към момента не е в тази категория, само че и тя не е хубавицата, която беше.

Най-страшна в наши дни е Ясмин Блийт. В последните петилетки екранната Каролин Холдън тежи над 120 кила и гледа неприятно, дори злобно. Причина за погрозняването и надебеляването й са опиатите.

Мощна дунда през днешния ден е и друга плажна спасителка – Никол Егерт. Телевизионната Съмър Куин тресе търбух, паласки, цици и джолани, каквито не се срещат постоянно, само че най-малко лицето й е запазило ненапълно младежкия си сексапил.

Звездата банкрутирала преди няколко години и се насочила към бизнеса със сладолед. С последните си долари русокоската купила микробус, който трансформирала в търговски обект. Сега с магазинчето на колела обикаля плажовете на Калифорния и се пробва да пласира стоката си. За да знаят почитателите й къде да я открият, Никол всяка вечер разгласява в Туитър маршрута си за следвавия ден.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР