Култовият певец от близкото минало Енчев публикува гневен пост в

...
Култовият певец от близкото минало Енчев публикува гневен пост в
Коментари Харесай

Рапърът Енчев изригна заради сина си

Култовият артист от близкото минало Енчев разгласява ядосан пост в обществените мрежи. Георги Енчев сега е предприемач и притежател на личен бранд с заведения за хранене. Изригването му във Facebook се дължи на решение на Инспекцията по труда. Те са забранили на 13-годишния му наследник му оказва помощ в фамилния бизнес, като санкцията против това е 1000 лева, споделя половината от рап дуото Румънеца и Енчев.

Публикуваме му текста без редакторска интервенция:

" Току що инспекцията по труда не разрешиха категорично симът ми на 13г. да оказва помощ в фамилния ни бизнес - Таткопица! Глобата била над 1000лв. Това е неправда, с която ще се боря до края на живота! Малко въпроси:

Как да си възпитаме децата в труд? Как да ги научим, че всичко в живота не идва безплатно, а се получава с пот на челото! Като станат на 18 ли ще ги учим на труд? Цял ден да обикалят улиците, да гледат тик ток и инстаграм /възпитателите на нашето време/ и да играя на плейстейшън и да тъпеят ли?

На 14-16г някои “деца " раждат деца и имат личен бизнес! При тази рецесия за работна ръка да не може децата ти да ти оказват помощ в фамилния ви бизнес е закононарушение! Навремето са раждали по 10 деца да има кой да работи!

На пазара на труда множеството безработни не са пипали компютър, 2живота няма да стигнат да ги науча да маркират 1кафе! Какво желаете детето ми да стане изгубено в превода като множеството ли? Защо да не се учи на труд, за какво, с цел да стане отпадък? На 18 е късно да става човек!!! Има страни в които на 16 “децата " имат специалности! При нас всички са вишисти, които нищо не знаят и не могат и няма кой да работи, защото всички са шефове. В страната на вишистите! Супер сме нали!

Децата да не оказват помощ в фамилния бизнес е чудовищна нелепост! Децата на писателите и публицистите може ли да пишат против възнаграждение? Децата на художниците могат ли да рисуват против заплащане? Децата на музикантите могат ли да пеят на сцена? Моя наследник 1.85 да не може да занесе 2кафета в лятната почивка! Аз съм родител и мога да преценява, какво да прави каква работа е за него! Лелката на гишето ли ще ми възпитава детето! Да стартира! Но първо да възпита себе си! "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР