Култовият американски сериал от 80-те и 90-те години Спасители на

...
Култовият американски сериал от 80-те и 90-те години Спасители на
Коментари Харесай

Няма и следа от сексбомбите от хитовия сериал „Спасители на плажа“: Почти всички заприличаха на сбръчкани слоници и космати чички

Култовият американски сериал от 80-те и 90-те години „ Спасители на плажа “, се завръща в родния ефир. Теленовелата, в която основните герои ръсят съблазън по бански костюми започва през днешния ден и ще се излъчва от 10.30 ч. всеки работен ден.

 

Ако обаче някой се реши да направи продължение на хитовата в миналото сага, резултатът към днешна дата ще е повече от жалък, защото вместо сексбомби, фенът ще е заставен да гледа сбръчкани слоници и космати чички. През новия век Дейвид Хаселхоф замязя на стар орангутан, а някогашните му екранни партньорки чупят кантарите с наднорменото си тегло.

 

Ясмин Блийт

Единствено Памела Андерсън към момента не е минала в групата на тежкотонажните, само че и тя е надалеч от хубавицата, която беше.

Най-страшна обаче е смяната при Ясмин Блийт, която в последните години е блъснала тегло, надхвърлящо 120 кг. и освен гледа неприятно, а напряко злобно. Причината, която я докара до този й отблъскващ тип, са опиатите. Тя стартира да се дрогира още в края на предишния век и неведнъж е била забелязвана в изцяло несъответстващо положение по питейните заведения на Лос Анджелис. Запознати даже напомнят, че нееднократно се е случвало да бъде изкарана от заведение с полиция.

 

Тя неведнъж е посещавала курсове за отвод от коката, а консултациите с психиатри й били налагани наложително със правосъдни процеси. Първото такова дело бе през далечната 2001 година, откакто малко преди този момент актрисата катастрофира с автомобила си и пристигналите на място ченгета разкрили в нея бял прахуляк. От назначената експертиза станало ясно, че Ясмин е карала крепко надрусана.

 

Никол Егърт

Наркоман е и брачният партньор на 55-годишната към този момент някогашна звезда – Пол Черито. Той даже е подвластен от коката в доста по-голяма степен от нея и преди време даже лежа за наркотрафик в пандиза на щата Мичиган.

 

Друга екранна спасителка – Никол Егърт (телевизионната Съмър Куин), също се е трансформирала в мощна дунда и към днешна дата тресе търбух, паласки, цици и джолани, каквито не се срещат постоянно. Не може обаче да се отхвърли, че най-малко лицето й е запазило ненапълно младежкия й сексапил.

 

След като банкрутирала преди няколко години, тя се насочила към бизнеса със сладолед и с последните си долари купила микробус, който трансформирала в търговски обект. Към днешна дата магазинчето й на колела обикаля калифорнийските плажове и се пробва да пласира продукцията си. Никол вяска вечер разгласява маршрута си за идващия ден в туитър, с цел да знаят почитателите й къде могат да си вземат от нейното джелато.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР