Култовата телевизионна водеща Гала рядко се появява на светски събития,

...
Култовата телевизионна водеща Гала рядко се появява на светски събития,
Коментари Харесай

Гала си показа гърдите на светско събитие

Култовата телевизионна водеща Гала рядко се появява на всемирски събития, само че пък направи ли го, постоянно е зашеметяващо и дава мотив да се приказва. Точно подобен е казусът с последната й такава поява, на която реши да покаже прелестните си гърди. 

Водещета на " На кафе " се беше барнала с транспарантна черна блуза, съчетавайки я с костюм от панталон с висока талия и сако. И по този начин всички посетители на събитието съумяха да видят обилната гръд на русокоската, която беше леко прикрита с черен сутиен.

Голотата в действителност не е нещо ново за водещата. Припомняме, че преди няколко години тя изгря на корицата на " Плейбой ", а на отмора на Малдивите нейният обичан Стефан пусна стори, където тя е без горнище и зърната й обиколиха всички медии. 

На въпросното светско събитие Гала бе в комапнията на обичания си Стефан, както и на приятелите си Маги и Кремена Халваджиян. Наш кореспондент видя още и артиста и тв водещ Герасим Георгиев - Геро. както и най-хубавия подражател Ненчо Балабанов.

 undefined

 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР