Кулио, рапърът, който бе сред най-известните имена в хип-хопа през

...
Кулио, рапърът, който бе сред най-известните имена в хип-хопа през
Коментари Харесай

Фентанил е причината за смъртта на рапъра Кулио

Кулио, рапърът, който бе измежду най-известните имена в хип-хопа през 90-те години на предишния век с шлагери като „ Gangsta`s Paradise “ и „ Fantastic Voyage “, е умрял предходната година поради опиата фентанил, заяви мениджърът му, представен от АП.

Бившият дълготраен управител на Кулио Джарез Поузи съобщи пред Асошиейтед прес в четвъртък, че повода за гибелта на Кулио е фентанил и че в организма му е имало също следи от хероин и метамфетамин.

Съдебните медици от Лос Анджелис оповестиха гибелта му за инцидентна и показаха кардиомиопатията (срив на миокарда, обвързван с мускулна или електрическа дисфункция на сърцето, бел. ред.) като евентуално причина. Поузи също по този начин удостовери, че проверяващите са открили, че тежката астма на Кулио и пушенето на цигари са изиграли роля за гибелта му.

Кулио, роден като Артис Лион Айви младши на 1 август 1963 година, умира на 59 година в дома на собствен другар в Лос Анджелис на 28 септември 2022 година

Номиниран 6 пъти за „ Грами “, Кулио завоюва наградата единствено един път - за най-хубаво солово рап осъществяване за „ Gangsta`s Paradise “, шлагера от 1995 година от саундтрака на кино лентата с Мишел Пфайфър „ Опасен разум “, който семплира песента на Стиви Уондър от 1976 година „ Pastime Paradise “, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР