Кулинарният гуру Ути Бъчваров представи най-новата си книга „Най-добрите рецепти

...
Кулинарният гуру Ути Бъчваров представи най-новата си книга „Най-добрите рецепти
Коментари Харесай

Ути Бъчваров представи четвъртата си книга със съдействието на Fibank

Кулинарният гуру Ути Бъчваров показа най-новата си книга „Най-добрите предписания за 20 години в ефир“. Бляскавото и доста вкусно събитие се състоя в новото студио на предаването му „Животът е вкусен“, което носи кодовото наименование „Фкусно, food and fun“. „Бъдете сигурни, че тук животът ни занапред ще е доста вкусен“, съобщи Бъчваров, до момента в който раздаваше подписи.

 image00051

Като гостолюбив новодомец Ути почерпи гостите с няколко другия ястия, рецептите на които могат да бъдат открити в книгата – празнична лазаня, вегетариански разядки и щрудел по специфична Kоледна рецепта. Всичко това бе съчетано с селекциониран набор виновност от специфична селекция. Освен другари на Бъчваров и публицисти, на гозбите и напитките се любуваха и 10 фамилии, спечелили новодомско празненство от Fibank. Ути напомни гостуванията си при тях в разнообразни краища на страната. „Ядохме, пихме и се веселихме от сърце с хората, които се радваха на новите си жилища, с помощта на Fibank“, сподели още изкусният кулинар.

В рамките на четиригодишното си партньорство Ути Бъчваров и Fibank към този момент осъществиха 140 новодомски празненства. Те бяха извършени в новите домове на разнообразни клиенти, закупили парцел с жилищен заем от Fibank. Събитията са част от промоционалната акция на банката за жилищни заеми.
Само през тази година 35 новодомци спечелиха  празненство в дома, добит с жилищен заем от Fibank. Новодомското празненство – подарък е напълно по техен усет, като основното настоящо лице Ути Бъчваров и неговият екип с изключение на, че подготвят храната, се грижат и за положителното въодушевление.
В най-новата книга „Най-добрите предписания за 20 години в ефир“ читателите ще могат да намерят за първи път специфични менюта за всеки мотив, както и да прочетата някои от най-интересните новодомски истории.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР