Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички във

...
Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички във
Коментари Харесай

Защо Божана сменя настроенията си? Влязла в шоуто, за да се чисти от опиати като Жана Бергендорф

Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички във „ ВИП Брадър ” тази година. Тя сменя настроенията с едно мигване на очите и никой не знае дали след секунда ще бъде щастлива или ще заплаче, видя HotArena.

Според експерти, това са типични признаци на посткокаинова меланхолия. При дългогодишна приложимост на опиати, нервната система е изцяло разрушена.

Оказва се, че всичко това е типично за хората, привикнали с кокаина, когато вземат решение да го спрат. Посткокаиновата меланхолия е присъща точно с честите смени в настроенията и помрачаването на съзнанието. Знае се, че 29-годишната любител-готвачка е живяла години наред в Холандия – страна, която се слави с надалеч по демократично отношение към опиатите спрямо България, писа „ Уикенд “.

Това я прави обичана дестинация за доста младежи, пристрастени към мощните чувства и ексцентричните преживявания, каквато е самата Божана. Много от тях се местят в Холандия точно поради по-лесния достъп до опиати. Готвачката отпътува там откакто приключва междинното си обучение в София. В Амстердам учи и работи в кино промишлеността. Средите, в които се движи, още повече улесняват достъпа до неразрешени субстанции. 

Говори се, че Божана е пробвала от неразрешения плод в Холандия, след което траяла и у нас. Носят се митове за купони, посипаси щедро с бял прахуляк, за което обаче през днешния ден горчиво съжалявала. Една от концепциите, с които влезнала във „ ВИП Брадър ”, била да спре опиатите и да се почисти. Със същата вяра преди две години в къщата заживя и певицата Жана Бергендорф. За разлика от Божана обаче, тя с ненаситност разказваше за опита си с кокаина и ужасните последствия, до които я е довел флиртът с него. Кулинарката от „ Мастършеф ” за момента не разкрива нищо сходно, само че съгласно експертите методът, по който се държи, издава, че при нея се повтаря историята на Жана. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР