Кулинарите на Елизабет II открехнаха завесата на кралската кухня. Главният

...
Кулинарите на Елизабет II открехнаха завесата на кралската кухня. Главният
Коментари Харесай

В кухнята на кралицата: как да си направим коледните изкушения на Двореца

Кулинарите на Елизабет II открехнаха завесата на кралската кухня. Главният готвач Катрин Кътбъртсън има повече от 17 години опит там и дружно с екипа си тази година ще сътвори над 1200 късчета къс с кайма за всеки празничен банкет в английските дворци, гласи формалният уебсайт на кралското семейство.

Сред сладките, които домакини и посетители похапват за празниците са типичен джинджифилови бисквити и известните английски курабии Джеми Доджърс , направени с домашно сладко, както и шоколадова руладина , която се предлага върху сребърни подноси.

 сладки royal.co.uk

Кралските готвачи основават и разнообразни разновидности на класическия къс с кайма . Такава е рецептата за сладкиш, който е по-малък от обичайния, приготвян със стърготини от бадеми, декориран с яйчени белтъци и пудра захар.

За разлика от пая с кайма, рецептата за джинджифилови бисквити е относително лесна и е идеална за подарък, с който да напълните коледното чорапче, в случай че още нямате друга концепция какво да поднесете.

 сладки royal.uk

Ето по какъв начин да извършите edna от най-ценените предписания на кралските готвачи:

Джинджифилови бисквити

Съставки:

200 г брашно за сладкиши

1 супена лъжица зимен джинджифил

1 супена лъжица смесена фалшификация (съдържа обичайно канела, мускатово орехче и бахар, само че е допустимо също карамфил, джинджифил, семена от кориандър, кайенски пипер и даже ким – бел. ред.)

100 г несолено (пречистено) масло

75 г кафява захар

25 г гранулирана захар

45 г мляко

глазура за украса

 сладки royal.uk

Начин на подготвяне
Смесете брашното и подправките и прибавете нарязаното на кубчета тесто и натрошете с пръсти. Добавете млякото, с цел да се образува каша. Увийте го в хартия и оставете да слегне за към 2 часа (най-добре през нощта) Загрейте фурната на 180 градуса. Разточете до приблизителна дебелина от 3 мм, само че и според от размера на бисквитката, която желаете да извършите, изрежете във формички и ги положете върху хартия, която не пропуща лой или силиконова поставка, покрита с малко гранулирана захар преди печенето на 180 градуса, до момента в който се втвърдят. След това ги оставете да изстинат преди да ги украсите с глазура по ваш избор.
 сладки royal.uk

Приятно похапване!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР