Кучето броди из Варна, понякога е агресивно, а понякога -

...
Кучето броди из Варна, понякога е агресивно, а понякога -
Коментари Харесай

Кошмар във Варна! Куче нападна и нахапа жени и дете СНИМКИ

Кучето броди из Варна, от време на време е нападателно, а от време на време - миловидно.

Социалните мрежи прегряха! Във варненските групи във Facebook се популяризира информация за нападателно куче. Предполагаемата му порода е Кане корсо. Последно кучето е видяно в региона на " Фестивален и конгресен център ". Трима индивида към този момент са били нахапани от кучето - две дами и едно дето.

Мира Арнаудова написа в мрежата, че е станала очевидец на това по какъв начин кучето е нападнало и нахапало жена, която е разхождала кучетата си.

" Пред Морското казино атакува дамата с кученцата й. В опита си да ги отбрани е съществено нахапана. Не е видян притежател наоколо. Кучето е с кожена каишка на врата. Става нападателно при думата НЕ ", предизвестява Мира. Тя и показа и фотоси, на които виждаме ръцете на наханата жена.



" Днес сутринта, към 9.30 в морската градина, стъпалата на централен плаж. Кучето беше много нападателно. В незабавния център видях и детето нахапано пред Музикалното учебно заведение. Последствията и при двете ни не са по никакъв начин дребни! Важното е да се откри виновния за кучето. Моля, който има някаква информация за притежател или за мястото от където идва кучето, да ми написа. Най-вероятно е домашно или дворно. Опасно е това куче да броди уплашено ", разяснява друга потърпевша.

За кучето към този момент е сигнализирано на телефон 112. Варненци чакат реакцията на виновните институции. Междувременно има данни, че кучето е нахапало още хора в " Цветен квартал " в морката столица.

" Ужас! Кане може да те убие! Не го разбирам това със свободно пуснати животни, без значение размера, а за такива пък напълно ", гласи коментар на Антоанета Петрова.

Кучето обаче не постоянно демонстрира експанзия, това твърди Стефани Колева, която го е снимала да лежи в краката на човек. Тя споделя, че животното е доста изплашено. 

" Кучето беше заобиколено от толкоз доста хора, изплашено е до гибел (не е кане корсо). Не се е хранило от дни, цялото трепереше нахраниха го възпитаници от НУИ  " Добри Христов ".Вероятно е изоставено/изгубено и претърпяло доста. Дано да бъде открито от притежателя му или приютено! ", разяснява Стефани Колева.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР