Кучета по цял свят обединяват лапи в подкрепа на кампанията

...
Кучета по цял свят обединяват лапи в подкрепа на кампанията
Коментари Харесай

Дъщерята на Алек Болдуин с нова кауза

Кучета по целия свят " сплотяват лапи " в поддръжка на акцията Stop Puppy Mills, бореща се против изоставянето на животни в приюти.

The Puppy Pin ain't just for dogs! @irelandbasingerbaldwin rocks it! She's a wonderful advocate for dogs and the @humanesociety. Thank you for being a #Puptivist.

Публикация, споделена от Pincause + HSUS (@thepincause) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Знаменитости, измежду които и дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин - Айрленд Болдуин, употребяват своите обществени платформи, с цел да поддържат тази невероятна идея.

 Снимка 318813

Кампанията Stop Puppy Mills е плод на взаимните старания на организациите The Humane Society и Pincause. Pincause изпраща очарователни и шикозни значки за повече от 150 (известни в обществените мрежи) забележителни дребни кученца - купувачи - с цел да популяризират обстоятелството за ужасното и нечовешко отношение на кучетата в приютите и да предизвикват значимостта от осиновяването на домашни любимци.

 Снимка 318815

Ела Бийн, едно от оживелите кученца, което беше избавено няколко дни преди да бъде подложено на евтаназия, е вдъхновението, което стои зад концепцията на акцията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР