Кученце е било отнесено от кола пред погледа на две

...
Кученце е било отнесено от кола пред погледа на две
Коментари Харесай

Шофьор помете куче и избяга, обвиниха деца - разхождали го на булевард

Кученце е било отнесено от кола пред погледа на две деца, които са го извели на разходка. Инцидентът е станал на столичния бул. " Александър Малинов ".

Водачът на автомобила не се трогнал и е траял по пътя си. За благополучие непозната шофьорка, която вижда децата с обляното в кръв куче стопира и им оказва помощ.

" Вчера към 15:00часа, децата ми изкараха кучето ни, което е е на 6 месеца на разходка. Отскубнало се от каишката, удря го кола на бул. " Малинов " - водачът стопира, поглежда и продължава. Детето взима кутрето - тече кръв от уста, носле уши. Спира инцидентна кола - дамата ги закарва до най-близката клиника. Как може такава безсърдечност, детето е на 12 годнини и носи кутрето обляно в кръв цялата, може ли такава безсърдечност?

Имало е хора към тях, в случай че някой е снимал, апелирам за подпомагане. Стресът за децата и за нас е огромен. Можете да ни се обадите на тел. 0894355397. Моля и дамата, помогнала да се свърже с мен! Благодаря! ", написа Захари Гиюнелиев.

Потребители упрекнаха родителите и децата, че са разхождали кучето на несъответствуващ терен.

" Има поляни и би трябвало тези поляни да са за кучкари, тъй че да сте си го завели там! Не ви е позор! Сега водача ще ви е отговорен. И какво да направи да си зареже уговорките, тъй като кучето ви е е решило, че желае на платното за придвижване. Нали в случай че беше набил спирачки този водач след него щяха да се нанижат още коли! Я, стига с драмите. Има си места за разходка на кучета, на които би трябвало отново да им събирате екскрементите! ", безапелационна е Анна Б.

Според другите даже и да има очевидци лидерът няма в какво да бъде упрекнат.

" Случката е гадна, шока за децата и болката за кучето са факт, който няма да се промени. Но даже и да има записи, какво ще се случи? Шофьорът не се е качил на тротоара с колата, кучето е изскочило на платното. Не можете да му търсите отговорност по никакъв метод. Това да окажеш помощ на различен човек или животно, да изпитваш съчувствие, да си съпричастен - или го носиш в себе си, или не. Явно този човек е от вторите. ", означи Ирина Р.

В мненията под обявата излиза наяве, че кучето е умряло след това.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР