Кубрат Пулев вярва, че ще победи Антъни Джошуа с красив

...
Кубрат Пулев вярва, че ще победи Антъни Джошуа с красив
Коментари Харесай

Кобрата: Очаквайте победа с красив нокаут в по-късните рундове

Кубрат Пулев има вяра, че ще победи Антъни Джошуа с хубав нокаут в някой от по-късните рундове от мача за международната купа по бокс в тежка категория на 12 декември в Лондон.

" В началото и двамата боксьори са свежи и готови на макс и не е толкоз елементарно някой от тях да бъде повален ", разяснява Кобрата в изявление за компания за онлайн залози, която е негов формален спонсор за дуела във Англия.

" Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, само че допускам, че в по-късните рундове можете да очаквате един прекрасен, хубав нокаут ", добави с усмивка той. Запитан дали се усеща подготвен за мача, той отговори: " Да, подготвен съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви както природата го е начертала ".

Снимка: Lap.bg

Пулев съобщи, че не се интересува по какъв начин се приготвя Джошуа за дуела: " Интересува ме единствено моята обстановка, моята форма, моето предпочитание за игра, моето предпочитание за победа ", сподели той.

Първоначално срещата сред българина и британеца трябваше да е през лятото на 2020 година, само че пандемията от ковид докара до няколко отлагания.

Добрата вест е, че по трибуните в зала " Уембли " ще могат да участват последователи. 1000 души ще гледат мача онлайн, а билетите ще са в продажба от петък (4 декември).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР