Кубрат Пулев участва в пресконференция с американския боксьор Райдел Букър

...
Кубрат Пулев участва в пресконференция с американския боксьор Райдел Букър
Коментари Харесай

Кобрата: По-добър съм и ще спечеля

Кубрат Пулев взе участие в конференция с американския боксьор Райдел Букър във Фресно, Калифорния. Двубоят е в неделя рано сутринта наше време.

" Опонентът ми е сериозен. Съсредоточен съм единствено върху този мач ", съобщи Кобрата, представен от БНР.

Българинът има 27 победи и 1 загуба на профи кръга - от Владимир Кличко в мача за международната купа през ноември 2014 година.

" В бокса нищо не е несъмнено. Но аз съм тук, с цел да се удрям и съм тук, с цел да победя. Добре квалифициран съм и имам вяра в себе си. Знам кой съм - аз един от най-хубавите бойци в тежка категория. Моят противник също е добър, само че аз мисля, че съм доста, доста по-добър и ще печеля. За мен това е един мач, с който ще натрупам повече опит. Ще ми се отрази добре. Трябва да съм на кръга, до момента в който очаквам реванша сред Джошуа и Руис ", добави Пулев.

Букър дебютира на професионалния кръг през 2001 година и записва 22 следващи успеха- Първата му загуба е от 2004-та, след нея американецът е вкаран в пандиза. Той е махленски в владеене с желание за разпространяване на 1 кг кокаин.

На 9 септември 2005 година той получава ефикасна присъда. В пандиза лежи до 9 август 2017 година След излизането си на независимост Букър се завръща на кръга. Първият му мач е през февруари 2018 година и приключва с победа. След това реализира още 3 победи и 1 загуба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР