Кубрат Пулев ще се изправи срещу бразилеца Жуниор Дос Сантос

...
Кубрат Пулев ще се изправи срещу бразилеца Жуниор Дос Сантос
Коментари Харесай

Побеждавал Багата се изправя срещу Кобрата?

Кубрат Пулев ще се изправи против бразилеца Жуниор Дос Сантос във втория си мач на триъгълен кръг. Това оповестяват медиите в Съединени американски щати.

Българинът направи своя дебют в новия тип бойно изкуство, съчетаващо бокс и ММА похвати в края на ноември. Тогава той съумя да нокаутира Франк Мир в последната секунда на първия рунд.

Снимка: Thriller Fight Club

Според авторитетния портал TMZ второто издание на събитието Triad Combat при започване на 2022 година ще предложи на феновете конфликт на Кобрата с някогашния първенец на веригата за смесени бойни изкуства - UFC Жуниор Дос Сантос.

Junior dos Santos has inked a deal to fight pro boxer Kubrat Pulev in a Triad Combat fight in late February.
— TMZ (@TMZ)

Бразилецът има опит против български противници. Той победи Благой Иванов - Багата при дебюта на родния ММА войник в UFC. В смесените бойни изкуства Дос Сантос има 21 победи и 9 загуби. През лятото на 2021 година той взе участие в една от веригите за кеч в Съединени американски щати.

Пулев влезе в новия тип спорт след 28 победи на боксовия кръг и единствено 2 загуби - от Владимир Кличко и Антъни Джошуа в мачове за международните трофеи в тежка категория. Наскоро се заприказва, че българинът е почнал договаряния за нов мач на нормалния кръг против един от най-хубавите в своята категория - Джоузеф Паркър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР