Кубрат Пулев се видя за първи път очи в очи

...
Кубрат Пулев се видя за първи път очи в очи
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Мачът с Джошуа ще бъде доста жесток


Кубрат Пулев се видя за първи път очи в очи с Антъни Джошуа преди борбата на 28 октомври в Кардиф. Двамата дадоха брифинг на същия стадион, на който ще разиграят международната купа в тежка категория пред 80 000 фенове.

" Видях един огромен пердах сред Джошуа и Кличко. За мен обаче борбата беше 50 на 50. Както Джошуа, по този начин и Кличко можеше да победи ", сподели Кобрата.

Тренирам интензивно имам и задоволително опит. Искам да печеля. Чувствам се ужасно, имам сила. Мачът ще бъде много нечовечен ", сподели Пулев по време на първата си взаимна конференция със международния първенец. 



Британецът показва почитание към българина, като показа, че е прекарал много часове, гледайки мачове на Кубрат.

" Нямам самообладание да се кача още веднъж на кръга. Тренирах доста интензивно. Гледах доста мачове на Кубрат, само че въпреки всичко едно е да го виждам по малкия екран, друго е да се изправя в действителност против него. Но съм квалифициран и убеден в успеха ", показа Джошуа. 

Парадоксално, британецът се появи първи на срещата с медиите, а не както е по традиция - кандидатът да заеме мястото си преди да се появи първенеца.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР