Кубрат Пулев не планира да се разделя със “Зауерланд”, но

...
Кубрат Пулев не планира да се разделя със “Зауерланд”, но
Коментари Харесай

Кобрата за бъдещето си в “Зауерланд”

Кубрат Пулев не възнамерява да се разделя със “Зауерланд”, само че се надява в бъдеще да работи по-добре с немския промоутър. Претендентът за международната купа влезе в спор с мениджърите си, откакто се разбра, че ще има единствено два месеца за подготовка за мача със международния първенец Антъни Джошуа. Малкото време и форсираните тренировки в последна сметка изиграха неприятна смешка на Кобрата, който две седмици преди огромната борба се контузи по време на спаринг.

“Колкото и да не се разбираме със “Зауерланд”, аз съм им дебитор. Пътят ми до тук го дължа на тях. Отношенията сред един боксьор и мениджъра му не всеки път са идеални, по този начин е и при мен. Понякога има търкания, само че аз по тази причина им споделям да бъдем в по-добър контакт от самото начало, с цел да можем да се развиваме както аз, по този начин и те. Когато аз ходя нагоре, това се отнася и за тях”, съобщи Кобрата на конференция в София.

“Мениджърите мислят единствено за пари и за тях ние боксьорите сме метод за изкарване на тези пари. Но, с цел да става това, боксьорът би трябвало да върви напред, да мачка. Но това не зависи единствено от самия боксьор, само че и от екипа му. Не би трябвало да се оставяме да бъдем употребявани. Два месеца и хайде да играем - не става по този начин! Това, че съм от България, не значи, че съм на 2 дни. Обичам когато върша нещо, да го върша като хората.

Досега нещата сред мен и “Заурланд” куцаха и това си проличава. Имам контракт с тях до края на 2018 година и споделих на Кале, че е хубаво да работим като сътрудници. Моят глас също е значим, тъй като не съм надалеч от нещата”, добави Пулев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР