Кубрат Пулев и неговият екип внесоха официална петиция в Международната

...
Кубрат Пулев и неговият екип внесоха официална петиция в Международната
Коментари Харесай

Кубрат Пулев официално поиска мач с Анди Руис

Кубрат Пулев и неговият екип внесоха публична петиция в Международната боксова федерация (IBF), в която се желае първенецът Анди Руис да отсрочи реванша си си с Антъни Джошуа и да се изправи незабавно за отбрана на купата на организацията против българина, оповестява “24 часа ”.

В петицията се изяснява, че Кубрат е спечелил правото си на неотложен мач, като е спечелил два елиминационни мача на IBF (на 27 октомври 2018 година против №3 в ранглистата на IBF Хюи Фюри и на 7 май 2016 година против някогашния първенец и кандидат Дерек Чисора) и е деен против съществени противници. На 23 март Пулев нокаутира Богдан Дину, №14 в ранглистата на Световната боксова асоциация.

Пулев трябваше да се изправи против Антъни Джошуа на 28 октомври 2017 година в Кардиф, само че бе спрян от травма. След това Джошуа победи с механически нокаут заместника му Карлос Такам и се би с още двама кандидати, преди да загуби колана на IBF и останалите си трофеи през юни от Руис, без да се изправи против българина.

Въпреки, че Пулев още веднъж е формален кандидат, промоутърът на Джошуа Еди Хърн разгласи, че той и неговият клиент счита да се възползват от уговорка в контракта за неотложен реванш против Руис.

" Чакахме задоволително. Времето пристигна! ", разгласи промоутърът Боб Аръм, създател и изпълнителен шеф на Top Rank, която държи правата на Пулев дружно с Epic Sports. " Анди Руис е длъжен да се бие с кандидата на IBF Кубрат Пулев ", добавя той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР