Кубрат Пулев е скъсван от допинг проверки, разкри самият той

...
Кубрат Пулев е скъсван от допинг проверки, разкри самият той
Коментари Харесай

Проверяват два пъти Кобрата за допинг в рамките на 24 часа, феновете го окуражават

Кубрат Пулев е скъсван от допинг инспекции, разкри самият той по малко от 20 дни преди борбата му с Антъни Джошуа, която следва на 28 октомври. Двамата ще се изправят един против различен на стадион “Принсипалити” в Кардиф в спор за международната купа в супертежка категория.

Кобрата разгласи във “Фейсбук”, че е бил тестван за неразрешени стимуланти два пъти в границите на 24 часа. В края на септември той още веднъж бе посетен от допинг ченгета в Берлин.

" Вчера след подготовка, през днешния ден сутринта още веднъж! Ценна кръв очевидно. Не ми е нужно нищо повече - българин с неизчерпаема натурална мощ и сила! ", написа той в обществената мрежа, а коментарът му е съпроводен със фотография, на която той държи протоколите от двата теста.

Пулев е ухилен и по нищо не проличава честите инспекции на допинг ченгетата да го тормозят. След обявата профилът на Кубрат безусловно преля от окуражителни известия от почитателите му.



“Докажи им че освен е скъпа кръвта ти само че и че юмрукът ти е тежък както и че българският дух е непреклонен.Много шанс ти искам и на 28 ще бъдем духом с теб”, написа Светлин Спасов.

“Кубрат, ти в действителност си българин с неизчерпаема натурална мощ и сила, мощен и целенасочен! Ти си нашият воин и моят огромен първенец, които ще се оправи с всичко и ще успее! Господ да е с теб, цяла България ще бъде с теб и аз също, каквото и да става! Обичам те и ти притискам палци от в този момент! Вярвам, че всичко ще се подреди по допустимо най-хубавият метод, тъй като го заслужаваш! Напред към успеха, шампионе!”, добави Елена Тонкина.

“Кобра направи по този начин, че да блокираме Аерогара София като се прибираш след мача. За да се снимаме с пояса и теб”, окуражи го и Калин Николов.



“Ако и Кличко по този начин го ревизираха нямаше да стигне до мача с Джошуа”, пошегува се пък Неделко Илиев.

“Само на Джошуа няма да забележим теста, както стана и с Кличко…”, написа Атанас Тодоров.

Българинът е във финалната фаза от своята подготовка за своята втора борба за международната купа. Преди три години той се изправи против Владимир Кличко, само че загуби от украинската легенда с нокаут в петия рунд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР