Кубрат Пулев е на път да се качи на ринга

...
Кубрат Пулев е на път да се качи на ринга
Коментари Харесай

Кубрат Пулев подготвя голям боксов мач в България

Кубрат Пулев е на път да се качи на кръга в огромен боксов мач в тежка категория през 2022 година Щабът на българина води договаряния с промоутърите на един от най-хубавите бойци на планетата в кралската категория - Джоузеф Паркър.

За диалозите с Кобрата разкри точно новозенландецът, който даде особено изявление за bTV.
 Кобрата има вяра, че ще получи трети късмет за международната купа в тежка категория
Кобрата има вяра, че ще получи трети късмет за международната купа в тежка категория

" Напълно действителна е тази опция, тъй като аз съм в Топ 10 "

" Водим диалози с Кубрат Пулев за мач следващата година. Изпитвам почит към него, срещали сме се доста пъти. За последно се видяхме в Лас Вегас. Кариерата му е впечатляваща ", разяснява Паркър броени часове преди самия той да постави ръкавиците и да излезе против друго огромно име в тежка категория в професионалния бокс - Дерек Чисора.

Битката сред двамата е довечера в Манчестър и е Епизод 2 от съперничеството им. През май 2021 година Паркър победи Чисора.

За наслада на българските почитатели на бокса, най-спряганото място за възможен конфликт на Пулев с Паркър, е " Арена Армеец " в София. Там Кобрата към този момент се боксира пред цялостни трибуни преди две години, когато се наложи над братовчеда на сегашния международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри - Хюи.

Паркър пък не се тормози да пристигна у нас за подобен дуел.

" Знам, че в България Кубрат е на особена респект. Въпреки това съм подготвен да дойда и да се боксирам с него в София. Бил съм в Сърбия, само че в никакъв случай в България ", разяснява спортната горделивост на Нова Зеландия.

Джоузеф Паркър, също като Кубрат Пулев, не съумя да победи Антъни Джошуа. Освен провалянето от британеца, той има единствено още едно - от Дилиан Уайт.

Във визитката му гордо стоят 29 победи в 31 дуела до момента. Кубрат Пулев също има единствено две загуби на професионалния кръг. Едната от Джошуа, а другата от Владимир Кличко при първия опит на Кобрата да стане международен първенец през 2014.
 Николай Маринов отхвърли босненец на кръга в Сърбия
Николай Маринов отхвърли босненец на кръга в Сърбия

Българинът остигна втора впечатляваща победа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР