КТ Подкрепа изразява становище, че минималната работна заплата би следвало

...
КТ Подкрепа изразява становище, че минималната работна заплата би следвало
Коментари Харесай

Експерт: Няма значение каква заплата вземат депутатите, ако се справят и ние живеем добре

КТ " Подкрепа " показва мнение, че минималната работна заплата би следвало да бъде обвързана със междинната. Що се касае до депутатската, аз бих дала отговор, че няма значение какъв е размерът на депутатската заплата, в случай че депутатите извършват в цялостен размер функционалностите, за които са изпратени там и ние живеем добре. В подобен случай за нас няма да има значение те какъв размер на заплата получават. Това съобщи Кремена Атанасова от КТ " Подкрепа " в " Тази заран " по бТВ. 

Ако един народен представител е отсъствал от съвещания по позитивни аргументи, каквито и да са те, допускам ще получи цялостното си заплащане. Но тук въпросът напълно не е единствено възнаграждението на депутатите. На тези хора в действителност би трябвало да бъде направена оценка за тяхната работа и би трябвало да оправдават публичното очакване, това, за което са изпратени там, би трябвало да бъде свършено добре, добави Атанасова.

Ако ние живеем добре, несъмнено ще има добра продуктивност на труда на депутатите. Ако законите, които одобряват те, са качествени, в случай че покачват приходите или ползват всички механизми за повишение приходите и стандартите на живот на хората, също ще бъдем удовлетворени. Ако нашата стопанска система е в напредък, отново ще бъдем удовлетворени, тъй че несъмнено има по какъв начин да се мери тяхната работа, сподели още Кремена Атанасова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР