Крути мерки за сигурност съпътстват Левски“ в Скопие. Сините“ пристигнаха в

...
Крути мерки за сигурност съпътстват Левски“ в Скопие.
Сините“ пристигнаха в
Коментари Харесай

В Скопие: Пазят строго Левски

Крути ограничения за сигурност съпътстват „ Левски “ в Скопие.

„ Сините “ дойдоха в столицата на Северна Македония в ранния следобяд през днешния ден за старта на европейската си акция, а противник е „ Шкупи “.

Още от София столичният отбор се довери на Минко Пондев от Националния център по сигурността на спортни мероприятия. По този метод клубът се застрахова в допълнение от произшествия.

Именно служителят на основна дирекция „ Национална полиция “ ще бъде в директен контакт с униформените чиновници от югозападната ни съседка. На границата рейсът на „ сините “ бе посрещнат от полицейски кордон, който съпроводи родния гранд до хотел „ Александър Палас “.

Униформени чиновници ще бдят за сигурността по време на целия престой на „ Левски “ зад граница. Домакините се ангажираха за защита както в хотела, по този начин и по време на подготвителния развой на стадион „ Тоше Проески “.

Сходна е и организацията за последователите на отбора. От „ Шкупи “ отпуснаха 1600 билета, повече от половината бяха изкупени до обяд в сряда. Привържениците ще бъдат съпровождани на собствен ред от границата до Скопие. Щателна ще бъде инспекция на гранични контролно-пропускателните пунктове за хладни оръжия, които са неразрешени в Северна Македония.

Феновете са предизвестени да се движат единствено в централната част на столицата и без отличителни знаци, защото има заплаха от конфликт с хулигани на локални клубове. Преди година „ сините “ гостуваха в Солун, само че заради ограничения за сигурност гостуваща агитка нямаше. Последните произшествия с почитатели на „ сините “ бе в Словакия и Кипър през 2019 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР