Крум Савов и съпругата му Мая са поредната звездна двойка,

...
Крум Савов и съпругата му Мая са поредната звездна двойка,
Коментари Харесай

Мая и Крум Савов се разделят

Крум Савов и брачната половинка му Мая са следващата звездна двойка, която ще вземе присъединяване във вълнуващия обществения опит Смени дамата. В два епизода на фамилното риалити по bTV, които ще се излъчат на 9 май и 16 май от 21 ч., семейство Савови ще замени живота и бита си с друго известно телевизионно семейство – това на Мая и Васил Кючукови, познати като герои на обществения план на bTV Бригада Нов дом.

Размяната на двете съпруги ще бъде емблематична за втория сезон на Смени дамата и ще покаже в изчистен тип конфликта на две дами от разнообразни обществени равнища и радикално разнообразни всекидневни практики. Благодарение на присъединяване си в предаването, двете Маи ще получат опцията да видят живота си от друг ъгъл и да реализират положителна смяна.

Мая и Крум Савови са едно от известните фамилии у нас – Крум е емблематичен състезателен публицист, а половинката му - квалифициран фармацевт. Едновременно с сполучливата си кариера Мая е и майка на цялостен работен ден. Двамата са дружно от 14 години, а най-голямото им благополучие са близнаците им – Крум-младши и Катрин.

Амбициите на звездната двойка са свързани основно с тяхното бъдеще. Семейството няма финансови терзания и живее на необятно, само че в дома на Савови царува спартанска дисциплинираност, обвързвана както с учението и спорта, по този начин и с възпитанието по какъв начин се изкарват пари.

Мая и Васил Кючукови са многодетно семейство и също са известни от телевизионния екран, само че поради тежката си орис. Живеят на ръба на бедността и заради този факт преди година техният дом бива видоизменен от Мария Силвестър и Бригада Нов дом.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР