/КрОСС/ Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
/КрОСС/ Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов лети за САЩ за Националната молитвена закуска с Тръмп

/КрОСС/ Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по традиция ще взе участие в годишната Национална молитвена закуска при президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

На събитието ще участват и националният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, депутатът Желю Бойчев, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева и зам.-кметът на София Тодор Чобанов.

Молитвената закуска се организира за 67-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от 100 страни от целия свят в името на духовните и фамилни полезности за работа в услуга на общността и добруването сред хората от всички религии, етноси и националности.

По време на визитата си Цветан Цветанов ще вземе присъединяване и във конгрес по сигурност в Сената на Съединени американски щати, проведен от сенатор Джеймс Инхоф - ръководител на Комисията по защита, и Фатмир Медиу - министър на защитата на Албания (2005 - 2008 г.).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР