Кросоувърът Chevrolet Tracker 2022 получи най-атрактивната си версия RS. Той

...
Кросоувърът Chevrolet Tracker 2022 получи най-атрактивната си версия RS. Той
Коментари Харесай

Chevrolet представи младежки спортен кросоувър на цената на Dacia Duster

Кросоувърът Chevrolet Tracker 2022 получи най-атрактивната си версия RS. Той ще влезе в продажба през май и ще коства към 20 000 $ (37 000 лв). Информацията за модела беше разкрита на формалния уеб страница на Chevrolet. За съпоставяне - у нас Dacia Duster започва от 34 620 лева

Основната характерност на Chevrolet Tracker RS ​​е скрита под капака. Младежкият кросоувър разполага с нов 1.5-литров бензинов турбо мотор със мощ 184 к.с. и оптимален въртящ миг 250 Нм.

`Chevrolet

В ролята на трансмисия е безстепенен вариатор, а ускорението от място до до 100 км/ч лишава 7.8 секунди. Постижението е с секунда по-бързо от това на общоприетия кросоувър, без RS в моделното си означение, който е оборудван с 1.3-литров бензинов мотор с мощ 163 конски сили.

Задвижването и на младежката RS версия остава единствено начело. Новият Chevrolet Tracker RS ​​може да се отличи по специфична радиаторна решетка и черен хромиран фон. Освен това 18-цоловите лети джанти са общоприети.
`Chevrolet

В купето измененията са по-значителни. Версията RS има цифрово арматурно табло и повишен 10.25-инчов екран на мултимедийната система. Освен това кросоувърът има нов скоростен лост и електронна ръчна спирачка.

Всалона са налични и вложки от изкуствена кожа и въглеродни нишки, разредени с контрастно блестящо алено пространство. Опциите включват климатичен надзор и камера за задно виждане. Производството на кросоувъра ще бъде открито в Китай, откъдето идва и ниската цена на модела.
`Chevrolet

`Chevrolet

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР