Крокодил в Керала, Индия, заживя с монаси, с които прекара

...
Крокодил в Керала, Индия, заживя с монаси, с които прекара
Коментари Харесай

Крокодил заживя с монаси и стана вегетарианец

Крокодил в Керала, Индия, заживя с монаси, с които прекара повече от 70 години, и стана вегетарианец, заяви „ Great Indian Mutiny “.

Крокодилът на име Бабиа се е подвизавал в езерото на храма „ Анантапададманабхасвами “ повече от 70 години, живеел е с монасите и е ял ориз. Монасите настояват, че влечугото е изцяло безобидно и не е нападнало никого. По думите им крокодилът е станал вегетарианец .

Всеки ден влечугото изяждало по един кг варен бял ориз. Монах от манастира е поставял ориз непосредствено в устата на крокодила два пъти на ден: в 8:00 часа сутринта и по обяд или вечер.

" Той не яде месо. Той даже не атакува рибите в езерото ", споделя монахът Чандра Пракаш.
 

— yourwellwisher (@yourwellwisher3)

Експерти по крокодилите, интервюирани от изданието, считат, че животното не може да се храни единствено с ориз и че не би могло да оцелее толкоз години без скотски протеини. Зоологът Анирбан Чаудхари сподели: " Крокодилът в езерото на храма евентуално се храни най-вече с риба и употребява ориз, тъй като е развил конвенционален инстикт. "
 

— VJ (@andrewvijay)
Бабиа се е трансформирал в звезда, като доста туристи идват да го видят. Много от тях се събират вечер с вярата да видят странния питомец духовник.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР