Крокодил реши да атакува един член на голямо семейство видри,

...
Крокодил реши да атакува един член на голямо семейство видри,
Коментари Харесай

Свирепа битка: Видри убиха крокодил, който нападна член на семейството им

Крокодил реши да нападна един член на огромно семейство видри, само че те не го харесаха и взеха решение да покажат на какво са способни.


Видерите са мощни и сръчни хищници. Плуват добре и се хранят основно с риба и ракообразни. Женските постоянно основават фамилни групи, и в случай че някой реши да заплаши даже един от членовете им, всички останали се подвигат в негова отбрана.

На фотосите може да се види по какъв начин видрите плуват дружно към крокодила. Те са общо 10. Те го обкръжават и стартират да нервират, хващайки го за опашката.

С крясъци те атакуват крокодила, излизайки от водата и скачайки върху него. Той се пробва да отвърне на нападението на видрите, размахвайки опашка и заплашително отваряйки устата си, само че те го заобикалят и хапят от всички страни.

След това крокодилът прави финален опит да избяга - да се скрие в шубраци и гъсталаци. Но е прекомерно късно, видрите не го оставят да отиде прекомерно надалеч. Те чакат за момент и нападат за финален път - нарушителят е надвит.

Кадри демонстрира по какъв начин в храстите видра държи врата му, а той не се движи. По-близо плуват няколко членове на фамилията, а крокодилът към този момент е във водата с корема нагоре. За страдание, вследствие на борбата и фамилията претърпя загуби - две видри бяха убити.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР