Кризите и решенията, които трябва да бъдат взети в следващите

...
Кризите и решенията, които трябва да бъдат взети в следващите
Коментари Харесай

Йотова по повод гнева на Нинова: Тримата министри на БСП в служебния кабинет са гордост за партията

Кризите и решенията, които би трябвало да бъдат взети в идващите месеци, са доста по-важни за българските жители, в сравнение с всевъзможен реваншизъм и разногласията с който и да било политически водач. Това отговори вицепрезидентът Илияна Йотова на въпрос на Българска телеграфна агенция дали съгласно нея е нужна проверка от служебния кабинет на ръководството на кабинета на премиера Кирил Петков.
На въпрос за рецензиите, отправени от водача на Българска социалистическа партия и някогашен вицепремиер Корнелия Нинова към президента и декларираното от нея, че служебното държавно управление ще бъде реваншистки настроено към Българска социалистическа партия, вицепрезидентът Йотова сподели, че не знае какво е визирала Нинова. Ако е визирала тримата министри, които и през днешния ден са членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия, считам, че те са горделивост за всяка една партия, чиито членове са, уточни Йотова.

И Весела Лечева, и Крум Зарков, и Явор Гечев са хора, които са се потвърдили експертно, професионално, политически, със свое мнение и позиция, тъй че техният скок в огромната политика като министри, изключително на по-младите хора, може единствено да заслужава поздравления и да им пожелаем и на тях доста триумф, сподели вицепрезидентът Йотова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР