Кризата с контузените футболисти в Ливърпул няма край. Вчера червените

...
Кризата с контузените футболисти в Ливърпул няма край. Вчера червените
Коментари Харесай

Огромна криза в Ливърпул преди финала с Челси

Кризата с контузените футболисти в Ливърпул няма край. Вчера „ алените ” на Юрген Клоп записаха следващия си триумф във Висшата лига, побеждавайки с 4:1 отбора на Брентфорд като посетител. Мърсисайдци обаче дадоха нови свидни жертви. Наставникът на Ливърпул трябваше да направи три насилствени смени, като две от тях пристигнаха още преди почивката.

Къртис Джоунс и Диого Жота напуснаха терена след съществени конфликти, като португалецът даже бе изнесен благодарение на носилка, откакто неприятелски играч падна върху коляното му.

На полувремето от игра бе изваден и нападателят Дарвин Нунес, който се оплакал от дискомфорт.

След края на срещата Юрген Клоп не съумя даде повече детайлности за положението на тримата, като то ще стане ясно след спомагателни проби в идващите дни.

Ситуацията с контузените в Ливърпул не е по никакъв начин лека. Извън строя са към този момент Доминик Собослай, Трент Александър-Арнолд, Алисон Бекер и Тиаго Алкантара, като към този миг не се знае по кое време те ще бъдат още веднъж на линия.

Твърде евентуално е всички те да пропуснат отсрочения мач с Лутън през седмицата, както и финала за Карабао къп в неделя с Челси.

Добрата вест за Клоп и щаба му е завръщането на терена на Мохамед Салах, който дойри се отличи с гол и асистенция при триумфа с 4:1 над Брентфорд през вчерашния ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР