Кризата дойде във възможно най-лошия момент. Държавата ни вървеше напред

...
Кризата дойде във възможно най-лошия момент. Държавата ни вървеше напред
Коментари Харесай

От последните минути: Борисов с най-агресивното си интервю за последните 20 години!

 " Кризата пристигна във допустимо най-лошия миг. Държавата ни вървеше напред преди нея. Някои хора мислят, че излезнахме по-богати от рецесията. Не, излезнахме по-бедни, само че живи. " Това сподели министър председателят Бойко Борисов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия. 

" Има доста свободни медии, които се занимават единствено с рецензия. Подкрепям това нещо и могат да ревизират сами какво вършат съседките. Дори Вучич сподели: " Гледам Бойко какво прави и го вършим и ние ". Гърция също гледат от нас. За книгите ми беше от дълго време фантазия да смъква ДДС-то. Колегите предложиха памперсите, пелените, детските храни. Ние го одобряваме, тъй като е в интерес на хората ", изясни министър председателят във връзка гласуването на намаляването на Данък добавена стойност на дадени артикули и подпомагането на стопанската система. 

Това е нашата страна. Ние си вършим нещата. Понеже през вчерашния ден изпратих шефа на ДНСК и му споделих: " Гледай ме деликатно какво ще кажа - първият стадий е подпорна стена, а след това се строи комплекс. Ако това е подпорната стена и вие ме убеждавате, че това не е хотел, ще стане едно прелестно местообитание на птички, животни, прелетни птици, прелестна подпорна стена с птички ", изясни Борисов във връзка градежа на 4-етажния хотел посред плажа на Алепу. 

Цялото паметно изявление гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР