Критиката към албанския премиер Еди Рама е безсмислена и некоректна,

...
Критиката към албанския премиер Еди Рама е безсмислена и некоректна,
Коментари Харесай

Османи: Преди шегата към Ковачевски Рама беше много остър към България и категорично подкрепи РС Македония

Критиката към албанския министър председател Еди Рама е безсмислена и неточна, тъй като преди да изрече шегата към премиера на Република Северна Македония Димитър Ковачевски, който назова „ министър председател на бъдеща Западна България ” той е бил доста изострен към българската делегация в Солун по въпроса със Северна Македония, счита министърът на външните работи на република Северна Македония Буяр Османи, представен от ТV21. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 458
В изявление на албански за предаване на TV21 Османи описа, че на дебата по време на срещата на върха на ПСЮИЕ в Солун Еди Рама е бил извънредно сериозен към България. „ Разбира се, Албания също е жертва на това (несъгласието на България за старт на договарянията на Република Северна Македония с ЕС), само че ви споделям, че Рама беше открит в рецензиите си, в действителност той сподели неща, които ние не можем да кажем, тъй като би трябвало да поддържаме процеса ( на преговорите) жив.

Рама не е задължен да поддържа толкоз мощно нашите визии и всички, които бяха там го видяха, тъй че считам, че рецензията към него е безсмислена и неточна. ”, сподели Османи и благодари на албанския министър председател за „ мощната поддръжка ”, която той е оказал на Република Северна Македония. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР