Критични три-четири месеца за Левски и всички нас, затова не

...
Критични три-четири месеца за Левски и всички нас, затова не
Коментари Харесай

Стоилов: Предстоят критични 3-4 месеца за Левски

" Критични три-четири месеца за Левски и всички нас, по тази причина не можем да продължим да се разгръщаме в селекция. На този стадий това се нещата, които можем да си позволим, ще забележим в случай че излезе нещо в придвижване, само че сега по-важно е да излезем от сериозната обстановка, в която се намираме като клуб, най-много финансова ", разгласи наставникът на Левски Станимир Стоилов на старта на зимната подготовка на " сините ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес играчите на отбора се събраха за първа подготовка на " Герена ", а Стоилов разкри, че все още в Левски има три нови попълнения. " Радостно е, че толкоз хора още веднъж пристигнаха, с цел да посрещнат тима на първа подготовка. Аз постоянно съм бил сдържан оптимист или по-точно реалист. Надеждата е да се усъвършенствам с всеки изминат ден. Дотук имаме две сигурни нови попълнения - Сонко, който е в Купата на Африка, и Цунами, който нощес заболя след пътуването и сега си е в хотела, ще забележим каква тъкмо е повода, другояче е имунизиран и има ПСР тест преди излитането. Надявам се на следващия ден да представим третото ново попълнение - Уелинтон, който към този момент е тук и ще подпише контракт ", сподели той пред медиите след първата подготовка за годината.

" Аз доста имам вяра в треньорската работа, не съм чак подобен оптимист, че след подготовката Левски литне. Надявам се да се подобряваме, както и през сезона, напълно в организацията, в тактическата дисциплинираност, да надградим малко във фаза отбрана и офанзива. Все още имаме страхотни наши проблеми да решаваме в игрови проект и в двете етапи ", добави той.

Стоилов разяснява и обстановката с братя Цоневи. " От спортно-техническа позиция те упражняват и играят. Имаха нужното предпочитание и по тази причина играят във всеки мач. От там-нататък знаете, че имаме финансови неща за решение, тъй че обикновено да търсим решение на тези проблеми. Сираков може да спре който си желае, тъй като е притежател на клуба. На този стадий двамата са играчи на Левски и на този стадий няма нито прекъсване, нито някой да бъде отхвърлен от тима. Има предпочитание на младите ни играчи да играят по другите тимове, с цел да натрупат опит. Най-вероятно ще пуснем Мартин Петков, с цел да има повече игрова процедура. До през днешния ден няма нито една оферта за наш състезател, уповавам се с нашата работа да създадем по този начин, че да има интерес към нашите играчи, това е и част от моите задания ".

Треньорът на Левски разкри, че възобновяване на Георги Миланов продължава и очакванията са той да се включи в подготовката на отбора пълноценно към 20 януари.

На 5 януари в 11:00 часа тимът пътува за Белек, Турция, където ще се организира зимния предварителен лагер на Левски. Спортно-техническият щаб е заложил в програмата си 6 контролни срещи:

18.01 – „ Гурник “ (Забже, Полша)

21.01 – „ Бохемианс “ (Прага, Чехия)

29.01 – „ Марибор “ (Словения)

07.02 – „ Верес “ (Ровно, Украйна)

Съперниците за инспекциите на 01.02 и 04.02 се прецизират и ще бъдат оповестени в допълнение. Отборът се прибира в София на 7 февруари 2022 година Групата на Левски за началото на зимната подготовка:

Вратари: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Йоан Загоров;

Защитници: Патрик-Габриел Галчев, Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Иван Горанов, Вандерсон Цунами, Христос Шелис, Ноа Сонко Сундберг (ангажиран с националния тим на Гамбия за Купата на африканските нации), Денис Динев, Димитър Андонов;

Полузащитници: Радослав Цонев, Борислав Цонев, Андриан Краев, Георги Миланов, Димитър Костадинов, Асен Митков, Антоан Стоянов, Николай Арахангелов;

Нападатели: Мартин Петков, Марин Петков, Здравко Димитров, Билал Бари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР