Критическата възраст ли удари Глория, или това, че стана баба...

...
Критическата възраст ли удари Глория, или това, че стана баба...
Коментари Харесай

Потрес: Ето какъв се оказа новият любим на Глория - Добромир!

Критическата възраст ли удари Глория, или това, че стана баба... Истината е, че певицата в никакъв случай преди не се е държала толкоз детско и неуместно, както сега с новото си гадже. Всички към този момент са наясно, че приказваме за доста по-младия от нея Добромир Добрев, с който за малко време чалга примата напуща към този момент няколко нежни и умилителни фотоса.

Е, правилните й почитатели се " умилиха " още повече, откакто избухна бомбата и стана ясно кой в действителност е младокът. Близки до певицата подшушнаха, че въпросният Добромирчо не е никакъв предприемач, а най-обикновен някогашен охранител, който освен не е богат, само че и най-вероятно ще цоца от любовта и банковата сметка на влюбената Гло.

" Тази жена е неузнаваема в държанието си. Тя, която постоянно е претендирала, че знае какво прави и по какъв начин да върти на пръста си мъжете, в този момент е клекнала тотално пред това момченце, тъй като за нея Добчо си е момченце. Много повече си подхожда с щерка й и нека в един миг да не вземе да хлътне тъкмо по нея ", иронично подмятат източниците.

Самите почитатели на Глория не крият шока си и считат, че тази връзка на любимката им е смехотворна. " То си е казано, че в никакъв случай не е късно човек да стане за срам и май никой няма да пропусне този " ярък " миг в биографията си. Ето, че в този момент е ред на Глорийка ", смеят се в нета.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР