Кристияно Роналдо наскоро навърши 37 години, но за разлика от

...
Кристияно Роналдо наскоро навърши 37 години, но за разлика от
Коментари Харесай

Роналдо се надява да продължи да печели трофеи поне до 41-42 години

Кристияно Роналдо неотдавна навърши 37 години, само че за разлика от болшинството футболисти той не има намерение скоро да окачва бутонки. Напротив - той даже се цели в още титли в околните години.

„ Знам, че не ми остават още доста години, до момента в който спра с футбола. Надявам се да са най-малко още 4-5, само че най-много се надявам да продължа да спечелвам още титли “, сподели португалската суперзвезда пред DAZN.

5-кратният притежател на „ Златната топка “ понастоящем е част от Манчестър Юнайтед, където има още година и половина от договора си, само че редица експерти са на мнение, че през лятото той би могъл да напусне още веднъж „ Олд Трафорд “ с оглед обстоятелството, че играта се върти към него, а от това страдат младите гении в тима.

Роналдо към момента показва феноменална физическа форма, въпреки изрично да изгуби скоростта, с която доминираше толкоз дълго време по футболните терени. Той самичък признава, че това е едно от нещата, които времето му лишава, само че също по този начин се е сдобил с опит и мъдрост, с цел да развие играта си в напълно различен аспект.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР