Кристина Пламенова от Ергенът напусна шоуто, след като срещата ѝ

...
Кристина Пламенова от Ергенът напусна шоуто, след като срещата ѝ
Коментари Харесай

101 рози за послушни адвокатки: Кристина натри носа на Ергена

Кристина Пламенова от " Ергенът " напусна шоуто, откакто срещата ѝ с Евгени Генчев не мина по проект. Много консуматори я нападнаха, че се е държала самомнителен, надуто и кифленски. По-късно обаче мацката загатна, че напускането ѝ си има причина. Криси даже прикани Евгени да каже повече по тематиката, само че пианистът не разяснява предаването в обществените си мрежи.

Виж още: Красавицата на " Един за различен ": Сексапилната Вики и нейните най-горещи снимки 

Популярността на адвокатката обаче е голяма сега, най-малко в обществените мрежи. Мацката натрупа всекидневно нови почитатели, мнения и десетки лайкове. 

Криси, която има дребна роля в сериала " Много мой човек, качи забавна фотография в Instagram. На фотото инфлуенсърката театралничи с букет от 101 рози. 

Виж още: Канят Виктория от „ Един за различен “ за плеймейтка незабавно след формата, къщата си има секси кралица 

Букетът очевидно е подарък от безценен за Криси човек, само че тя не разкрива детайлности за персоналния си живот. Едно обаче е несъмнено - цветята са от специфичен мъж. 

Иначе инфлуенсърската кариера на Криси също се развива сполучливо и наподобява, че се любува на известността си. Що се отнася до актьорските ѝ заложби, не е ясно дали адвокатката счита да се занимава съществено с кино и телевизия.

Виж още: Изненада! Тина и Миро от " Един за различен " в очакване на първото си дете

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР