Кристин Дейвис съвсем не е като героинята си от Сексът

...
Кристин Дейвис съвсем не е като героинята си от Сексът
Коментари Харесай

Защо Кристин Дейвис никога не се е омъжвала

Кристин Дейвис напълно не е като героинята си от " Сексът и градът " и " Просто ей по този начин " Шарлот Йорк Голдънблат.
 Коментарът на Кристин Дейвис за присъединяване на Ким Катрал в
Сексът, градът и абсурдът

Как Кристин Дейвис одобри завръщането на Ким Катрал

В подкаста Best Friend Energy на Клеа Шиърър и Джоана Теплин 58-годишната актриса показа, че двете с Шарлот имат фундаментални разлики. " Имаме доста разнообразни цели и схващания за живота " споделя тя. " Аз не съм женена и в никакъв случай не съм била. И най-важното е, че в никакъв случай не съм желала да бъда. Просто това не е моето нещо. "

Това в действителност е ослепителен контрастност с Шарлот, която посвети цялата си сила в намирането на идеалния мъж, за който да се омъжи. И постоянно бе определяна като обезсърчителен романтик. В този смисъл Дейвис означи, че е трябвало да " впрегне " актьорските си качества, с цел да пресъздаде един толкоз друг от нея облик.
 Снимка 626188

И макар че в никакъв случай не е имала сватбено празненство в действителния живот, Дейвис призна, че един от обичаните ѝ моменти при снимането на сериала е бил оня, в който героинята ѝ се омъжва за първи път.

" Обичах първата си женитба ", сподели със смях Кристин. " Хареса ми даже да предпочитам дълго булчинската си рокля - дружно с дизайнера на костюми на шоуто и изпълнителните продуценти. Пробвах евентуално над 35 рокли на Vera Wang. Имам купища фотоси, запечатали този миг. "

Преди време  приказва пред People за " еволюцията " на Шарлот в сериала - от времето, когато е самотна жена, търсеща любовта, досега, в който сбъдва фантазията си да се омъжи. " Мисля, че надълбоко в себе си тя остава същия човек, само че има доста неща, които научава посредством опита. Нямаше да е занимателно, в случай че не беше пораснала. "
 Колко мъчно е било на Кристин Дейвис да одобри тялото си такова, каквото е
Колко мъчно е било на Кристин Дейвис да одобри тялото си такова, каквото е

Да търпиш непрекъсната рецензия

Пред списание Haute Living Дейвис показа за въздействието, което холивудската промишленост е оказала върху нея, и за метода, по който е възприемала тялото си през годините. Звездата разкри за чувството, че постоянно не се е чувствала на " мястото си ", както и за белезите, които има от многото рецензии към себе си. Но и че с годините се е научила да се приема, да обича тялото си и като цяло да ѝ " пука " по-малко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР