Кристиано Роналдо все още смята, че е на 25. Той

...
Кристиано Роналдо все още смята, че е на 25. Той
Коментари Харесай

Човек трябва да приеме, че остарява, а Роналдо си мисли, че е на 25 години

Кристиано Роналдо към момента счита, че е на 25. Той просто отхвърля да порасне и да одобри, че кариерата му е към своя край. Мнението е на легендата на " Манчестър Юнайтед " Ерик Кантона.

" Има два вида футболисти, когато трансферират своя пик. Аз съм от първия - взех решение да се откажа млад. Тези от втория вид желаят да играят и да играят, до момента в който не навършат 40. Те мислят, че към момента на са 25. А би трябвало да проумеят, че не са на 25 и ролята им е да оказват помощ на младите играчи, вместо да вземат участие във всеки мач ", разяснява Кантона в изявление за " Manchester Evening News ".
 Роналдо се срещна със старите си съотборници от Реал (Мадрид) в Рияд
Роналдо се срещна със старите си съотборници от Реал (Мадрид) в Рияд

" Белия балет " се готви за финала за Суперкупата на Испания против Барселона

Бившият френски нападател уточни като добър образец Златан Ибрахимович, Райън Гигс и Паоло Малдини. " Мисля, че Кристиано не осъзнава, че скоро ще навърши 38 ", добави той, представен от bTV.

Кантона сензационно се отдръпна от футбола едвам на 30 години, макар че изглеждаше на върха на силите си и беше спечелил четири трофеи през последните си пет сезона с " Манчестър Юнайтед ". След това се реалокира във филмовата промишленост като артист, режисьор и продуцент.

" Човек би трябвало да одобри, че остарява. Не единствено във футбола, само че и в живота. Трябва да приемем също по този начин, че един ден ще умрем. Знам, че е мъчно, само че няма различен метод. Краят на кариерата е като дребна гибел. В други специалности е друго - можеш да пееш или да играеш до 80 ".

Роналдо напусна " Манчестър Юнайтед " със скандал, преди да премине в " Ал Насър " против невероятните 500 млн. евро за две и половина години.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР